Kom jij bij ons werken?

Wil jij werken op een school waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en te groeien? Wij bieden je graag die kans! Op Carmel College Salland komen regelmatig mooie banen beschikbaar.

Wij zijn een van de veertien scholen voor voortgezet die vallen onder de Stichting Carmelcollege. Onze school heeft een open en regionaal karakter en dat zie je terug in de manier waarop we met elkaar omgaan. Je krijgt een warm welkom!

Vacatures

Alle vactures van Stichting Carmelcollege zijn gebundeld in een handig overzicht. De vacatures op onze school staan ook overzichtelijk bij elkaar. Zit er een leuke vacature voor jou bij en pas jij in het profiel? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet. Of stuur een open sollicitatie!

Welkom aan boord!

Bij de start van je indiensttreding komt er best veel op je af, we hebben de belangrijkste informatie voor je samengevat in een boekje voor nieuwe medewerkers. Je krijgt ook alle ruimte en begeleiding om je goed in te werken.

Voor docenten hebben we een opleidingsteam met schoolopleiders en docentcoaches. Ze begeleiden jou in elk geval een heel schooljaar, afgestemd op jouw kennis, ervaring en behoeften. Jullie voeren regelmatig gesprekken met elkaar en daarin kun jij aangeven welke begeleiding je nodig hebt en wat bij jou past. In groepsbijeenkomsten kun je je ervaringen ook delen met andere nieuwe collega’s. Kortom, we doen er alles aan om jou een goede start te geven bij ons op school!

VOTA

Wij zijn onderdeel van VOTA: Voortgezet Onderwijs Twente en de AchterhoekVOTA. Dit is een samenwerkingsverband van acht zelfstandige schoolbesturen. Ook Stichting Carmelcollege is onderdeel van deze samenwerking. VOTA helpt onderwijspersoneel in Twente en de Achterhoek vooruit met o.a. cursussen en vacatures. Op de website lees je wat VOTA doet op het gebied van flexibiliteit, persoonlijke ontwikkeling, werkplezier en verbreding.

Via VOTA kom je verder!

Wat staat er de komende tijd op de agenda