Kom jij bij ons werken?

Carmel College Salland is een van de veertien scholen voor voortgezet die vallen onder de Stichting Carmelcollege.

Alle vacatures binnen Stichting Carmelcollege zijn gebundeld in een handig overzicht. Het overzicht met de vacatures specifiek op onze school, vind je hier: vacatures Carmel College Salland. Zit er een leuke vacature voor jou bij en pas jij in het profiel? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet! 

Nieuwe collega

Het Carmel College Salland heeft een open en regionaal karakter en dat zie je terug in de manier waarop we omgaan met nieuwe collega´s. Nieuwe personeelsleden worden professioneel begeleid door coaches uit een begeleidingsgroep.

Introductiebijeenkomst

Tijdens een introductiebijeenkomst voorafgaand aan het schooljaar kunnen de nieuwe collega’s al kennismaken met de coach, de school en de begeleidingsstructuur. Ze ontvangen dan een informatiemap. Voor mensen die in de loop van het schooljaar instromen is er een aangepast introductieprogramma.

Rol van de coach

De coach voert regelmatig gesprekken met de nieuwe medewerkers. In een aantal groepsbijeenkomsten kunnen nieuwe collega’s hun ervaringen delen met elkaar. We doen er alles aan om elke nieuwe collega een goede start te geven bij ons op school.

Wat staat er de komende tijd op de agenda